Nëse nuk dëshiron arsimin e lartë, ja çfarë mund të bëni

Jo të gjithë të rinjtë janë të prirur të ndjekin studimet e larta. Kjo gjë mund të varet nga shumë faktorë dhe nuk është aspak turp të mos vazhdosh studimet akademike pasi të mbarosh shkollën e mesme. Continue reading “Nëse nuk dëshiron arsimin e lartë, ja çfarë mund të bëni”