Përvoja e shpirtit vullnetar në azil

Vullnetarizmi është një akt i domosdoshëm për shoqërinë. Në këtë mënyrë, tregojmë humanizmin tonë si qenie njerëzore.Erjona Keçi, studentja e degës së Inxhinierisë Matematike është një prej të rejave që me anë të vullnetit dhe dëshirës për të ndihmuar të moshuarit, tregoi shpirtin e saj humanitar. Continue reading “Përvoja e shpirtit vullnetar në azil”