Vetëm 50 % e studentëve votuan!

Po vijon numërimi i votave  të kandidatëve për rektorë, në të gjitha universitetet e vendit. Procesi i votimit filloi në orën 08:00 dhe përfundoi në 16:00.

Continue reading “Vetëm 50 % e studentëve votuan!”