Zgjedhjet mbaruan, por zgjidhjet presin!

Emra e fituesve për rektorët dhe pjesa më e madhe e dekanëve janë zyrtarizuar në të gjitha universitetet publike. Continue reading “Zgjedhjet mbaruan, por zgjidhjet presin!”