Tirana Ekspres, ambient alternativ dhe krijues për studentët

Tirana Ekspres është një hapësirë, ku të rinjtë mund të argëtohen nëpërmjet kulturës dhe aktiviteteve të ndryshme sociale. Continue reading “Tirana Ekspres, ambient alternativ dhe krijues për studentët”

Advertisements