Panairi i punës,Call center dominon në krye të kërkesave

Në Pallatin e Kongreseve nga data 28- 30 prill 2016 u zhvillua “Panairi i Punës”. Në këtë aktivitet morën pjesë biznese të ndryshme, të cilat dhanë shansin për punësim si dhe shërbime për aktivitetin e tyre. Continue reading “Panairi i punës,Call center dominon në krye të kërkesave”