Muzika, ëndrra dhe sfida ime më e madhe

Joni Aliraj sfida

Joni Aliraj është talenti më i ri në tregun muzikor po ashtu dhe kantautor.  Pjesëmarrës në “Top Fest” dhe “Kënga Magjike”.  Joni ka një karakter të fortë dhe nuk rresht kurrë së luftuari. Kjo për shkak dhe të origjinës vlonjate. Në vijim lexoni intervistën me Jonin. Continue reading “Muzika, ëndrra dhe sfida ime më e madhe”