Je student? ja një mënyrë për të kursyer!

Sipas Bill Gates, Jeff Bezos dhe Tony Robbins, nëse doni të rrisni të ardhurat tuaja, ndiqni  6 rregullat për të kyrsyer më shumë: Continue reading “Je student? ja një mënyrë për të kursyer!”

Advertisements