Studimi nuk shtyhet pa dozë kafeine

Studentët e nisin ditën me aromën e kafes, në mënyrë që dita të jetë energjike. Efekti parësor dhe kryesor i kafeinës është në tru. Kafeina ndihmon që të qëndroni zgjuar nëpërmjet receptorëve të adenosinës në tru. Kjo bllokon efektet e adenosinës, duke minimizuar  lodhjen.  Continue reading “Studimi nuk shtyhet pa dozë kafeine”