Dhjetëra vetë më shumë të infektuar me HIV AIDS se vitin e kaluar

Për vitin 2015 u zbuluan 87 persona të prekur nga AIDS në një fazë të zhvilluar, sa 6 prej tyre humbën jetën. Sipas Zërit të Amerikës, janë mbi 870 persona me HIV AIDS, prej të cilët 613 janë meshkuj, 257 femra dhe 40 fëmijë. Continue reading “Dhjetëra vetë më shumë të infektuar me HIV AIDS se vitin e kaluar”

Advertisements