Heroina, droga më e konsumuar nga të rinjtë

Numri i përdoruesve në Shqipëri shkon deri në 40 mijë sipas statistikave të INSTAT. Grupmosha e përdoruesve është 15-20 vjec, ndryshe nga vendet e tjera të bote, përdoruesit e drogës në vendin tonë, marrin kryesisht si heroinë dhe kokainë. Continue reading “Heroina, droga më e konsumuar nga të rinjtë”

Advertisements