Facebook me risi te reja

“Facebook” ka njoftuar më herët se është duke lëshuar aplikacionin Continuous Live Video API, që mundëson shfaqjen video në kohën reale. Continue reading “Facebook me risi te reja”

Rrjete sociale vs koha studimore

Rrjetet sociale kanë lehtësuar mënyrën e të komunikuarit dhe sic thotë dhe Marshall MacLuhan, duke iu referuar librit të tij “Instrumentat e komunikimit”, bota është bërë si një fshat global ku të gjithë njohin njëri-tjetrin. Continue reading “Rrjete sociale vs koha studimore”