Erlin Rudho, shqiptari që ngjiti Everest

Erlin Rudho është alpinisti shqiptar që ka ngjitur majën më të lartë të botës (Everest) në vitn 2012, pjesëtar në shoqatën “Bjeshkëtare dhe alpiniste Tiranë”. Marrëdhënia e tij me alpinizmin nisi në 2006. Tek ky sport, ai gjen një shumëllojshmëri ndjenjash. Durimi dhe këmbëngulja karakterizojnë Erlinin sepse sipas tij, ky sport kërkon qetësi dhe këmbëngulje. Continue reading “Erlin Rudho, shqiptari që ngjiti Everest”

Advertisements