7 gjërat që të rinjtë duhet të dinë për të ardhmen

  1. Ki dashuri brenda vetes tënde. Dashuria është ndjenja dhe emocioni më komplotë dhe universal. Aftësia për të dashur njerëzit në çdo kohë por kryesisht në momentet e vështira të bën njeri unik.

Continue reading “7 gjërat që të rinjtë duhet të dinë për të ardhmen”

Advertisements