Qindra të rinj vrapojnë për autizmin

Dita Botërore e Autizmit (2 prill) synon ndërgjegjësimin ndaj personave autikë. Autizmi është një çrregullim neurobiologjik që shfaqet tek fëmijët para moshës 3-vjeçare dhe është i ndryshëm nga individi në individ.

Continue reading “Qindra të rinj vrapojnë për autizmin”

Advertisements