Shto jetën tënde më një pedalim

Lëvizja me bicikletë bën mirë shëndetit tuaj për shumë arsye.Faktorët të cilët sjellin përfitime janë lehtësisht të llogaritshëm: falë prodhimit më të madh të endorfinës, venat zgjerohen dhe zemra rrit dimensionet e saj duke përmirësuar funksionin; pedalimi është një mënyrë e mirë për të larguar stresin. Continue reading “Shto jetën tënde më një pedalim”