Bicikleta krijon 76 mijë vende pune çdo vit

This slideshow requires JavaScript.

Lëvizja me biçikletë i bën mirë shëndetit dhe mjedisit, por jo vetëm kaq. Sipas të dhënave më të fundit të publikuara nga OBSH (Organizata Botërore e Shëndetësisë), lëvizja me biciklet kursen koston e transportit. Continue reading “Bicikleta krijon 76 mijë vende pune çdo vit”