Letra e maturantëve për ministren Nikolla

Maturantët kanë  dërguar një letër ministres së Arsimit Lindita Nikolla, pasi kërkojnë informacion në lidhje me provimet e maturës dhe procedurat për aplikim në universitete. Ata kanë një sërë paqartësish në lidhje me mënyrën si do të procedojnë këtë vit me ligjin e ri. Continue reading “Letra e maturantëve për ministren Nikolla”