Sport, jo pasivitet!

Sporti është i domosdoshëm për zhvillimin e aftësive fizike por edhe psikike. Ushtrimet fizike duhet të bëhen zakon, sikurse është gjumi dhe ushqimi. Sipas studiuesve, sporti ndikon në psikologjinë e të rinjve, duke i bërë ata kreativë dhe jo pasive mbi laptop.

Continue reading “Sport, jo pasivitet!”