60 % e të rinjve europianë nuk praktikojnë aktivitet sportive

Sipas të dhënave, të rinjtë mes moshës 11 dhe 14 vjeç, praktikojnë kryesisht sporte jashtë shkollës, ku jo gjithmonë ky lloj aktiviteti fizik është ai i duhuri. Continue reading “60 % e të rinjve europianë nuk praktikojnë aktivitet sportive”

Advertisements