Ushtrimet fizike përmirësojnë kujtesën

Sipas ekspertëve, ushtrimet fizike ndikojnë në qarkullimin më të mirë të gjakut në tru që ndikon në kujtesën dhe të mësuarit. Po ashtu, sipas po të njëjtit studim, thuhet se të vrapuarit ndikon që të kemi mendime më të qarta dhe disponim më pozitiv. Continue reading “Ushtrimet fizike përmirësojnë kujtesën”