Letra e maturantëve për ministren Nikolla

Maturantët kanë  dërguar një letër ministres së Arsimit Lindita Nikolla, pasi kërkojnë informacion në lidhje me provimet e maturës dhe procedurat për aplikim në universitete. Ata kanë një sërë paqartësish në lidhje me mënyrën si do të procedojnë këtë vit me ligjin e ri. Continue reading “Letra e maturantëve për ministren Nikolla”

Advertisements

Vaksinimi kusht për t’u pranuar në universitet

Një ndër faktorët e pranimit në universitet është vaksinimi . Çdo student që do të hyjë në universitet duhet të paraqesë kartelën e vaksinimit, në të kundërt do i refuzohet regjistrimi. Mosvaksinimi cilësohet kundërvajtje penale dhe dënohet me gjob prej 100 mijë lekësh.  Continue reading “Vaksinimi kusht për t’u pranuar në universitet”