Tirana, Art Fest, “zjarr” në sheshin Nënë Tereza

Shumë gjimnazistë nga shkollat e Tiranës morën pjesë sot në Tirana Art Fest ku dhe performuan live kompozimet e tyre në disiplina të ndryshme.  Më poshtë do shikoni foto dhe video gjatë performancës. Continue reading “Tirana, Art Fest, “zjarr” në sheshin Nënë Tereza”

Advertisements

7 gjërat që të rinjtë duhet të dinë për të ardhmen

  1. Ki dashuri brenda vetes tënde. Dashuria është ndjenja dhe emocioni më komplotë dhe universal. Aftësia për të dashur njerëzit në çdo kohë por kryesisht në momentet e vështira të bën njeri unik.

Continue reading “7 gjërat që të rinjtë duhet të dinë për të ardhmen”

Piktura, pasion i pavdekshëm

“Piktura është  pasioni, i cili do ngelet me mua gjithë jetën.” rrëfehet Artenida (për blogun Të Rinjtë & Sfida), vajza që sfidon veten në fushën e pikturës.  Piktura është pasioni, i cili nuk do të vdesë kurrë.

Continue reading “Piktura, pasion i pavdekshëm”

Advertisements

Si të kaloni sezonin e provimeve me sukses

Sezoni i provimeve është periudha ku studentët stresohen më shumë se kurrë. Celësi për ta kaluar me sukses këtë periudhë qëndron tek taktika e të studiuarit. Vetëm kjo mund të bëjë një diferencë të madhe në suksesin apo dështimin e përgatitjes suaj mësimore. Continue reading “Si të kaloni sezonin e provimeve me sukses”

Advertisements

Olta, studentja që sfidon pasivitetin

Jeta studentore në durrës është pothuajse e “vdekur”. Aktivizimi i të rinjve është në minimumin e vet. Kafenet mbushen plot e përplotë me studentë, në vend të bibliotekatave. Continue reading “Olta, studentja që sfidon pasivitetin”

Advertisements

Tirana Ekspres, ambient alternativ dhe krijues për studentët

Tirana Ekspres është një hapësirë, ku të rinjtë mund të argëtohen nëpërmjet kulturës dhe aktiviteteve të ndryshme sociale. Continue reading “Tirana Ekspres, ambient alternativ dhe krijues për studentët”

Advertisements

Të Rinjtë në “Pa Fokus”

This slideshow requires JavaScript.

Pa Fokus  është një revistë e cila botohet cdo muaj online për më se 2 vitesh.  Pa Fokus përbëhet nga një komunitet i konsoliduar të rinjsh që shprehin lirisht pikëpamjet e tyre. Continue reading “Të Rinjtë në “Pa Fokus””

Advertisements