Mbarove shkollën? Aman mos vazhdo masterin!!

Nga Ambra Xhunga

Universiteti në Shqipëri prodhon studentë të mjerë …sigurisht në këta të mjerë bej pjesë dhe unë ..kjo nënkupton shumë për mua. Ndaj, është e kotë të vazhdosh një master. Një master, i cili nuk ka vlerë në treg.

Sepse fare thjesht nëse nuk ke  lidhje politike ti nuk merr atë që meriton. Po si i bëhet kur ti vendos të jesh i pavarur politikisht? Merita NUK ËSHTË politikë. As puna që unë aktualisht po kryej nuk barazohet me vlerat që unë kam.

Por për aq kohë sa sistemi i vendit tonë është i përbërë nga censura, atëherë mbetet të them një falemnderit Zotit që ende po mbijetoj.!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s