Facebook me risi te reja

“Facebook” ka njoftuar më herët se është duke lëshuar aplikacionin Continuous Live Video API, që mundëson shfaqjen video në kohën reale.

Më parë rrjeti më i famshëm social ka lejuar shfaqjen e videove “live” deri në 90 minuta, ndërsa tani kohëzgjatja e videove në kohë reale ka ndërruar për të mundësuar filmime me kohë të palimituar.

Megjithatë, tani videot që shfaqen përmes Facebook nuk do të mund të kthehen mbrapa, ka bërë të ditur TechCrunch.

Facebook po ashtu ka bërë të ditur se videot “live” do të pajisen me përcaktimin e vendndodhjes dhe të moshës, duke kategorizuar kështu grupet, të cilat mund të shohin videot në bazë të rajonit dhe moshës.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s