Tirana, Art Fest, “zjarr” në sheshin Nënë Tereza

Shumë gjimnazistë nga shkollat e Tiranës morën pjesë sot në Tirana Art Fest ku dhe performuan live kompozimet e tyre në disiplina të ndryshme.  Më poshtë do shikoni foto dhe video gjatë performancës.

This slideshow requires JavaScript.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s