Panairi i punës,Call center dominon në krye të kërkesave

Në Pallatin e Kongreseve nga data 28- 30 prill 2016 u zhvillua “Panairi i Punës”. Në këtë aktivitet morën pjesë biznese të ndryshme, të cilat dhanë shansin për punësim si dhe shërbime për aktivitetin e tyre.

Gjatë intervistës me punonjësen e zyrës së punësimit, kërkesat më të mëdha për punë ishin për call center.

“Kërkesat më të shumta për punë kanë qenë për call center këtu tek panairi. Cdo ditë aplikohet për punë në zyrat tona. Por tani me Panairin pati më shumë fluks. Një pjesë e madhe e kërkesave janë bërë këto ditë.”- tha punonjësja e Zyrës së Punës.

Fotografi nga “Panairi i Punës 2016”

This slideshow requires JavaScript.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s