Vetëm 50 % e studentëve votuan!

Po vijon numërimi i votave  të kandidatëve për rektorë, në të gjitha universitetet e vendit. Procesi i votimit filloi në orën 08:00 dhe përfundoi në 16:00.

Sipas Komisionit Institucional Zgjedhor, procesi ka patur një pjesëmarrje prej 98 % të stafit akademik dhe rreth 50 % të studentëve.

studentet-ne-kafe
Nga rezultatet e deritanishme është në avantazh kandidati Mynyr Koni kundrejt kandidates Klodeta Dibra. Megjithatë mbeten edhe tre fakultete ku janë duke u numëruar votat.

universiteti-640x356

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s