Pedalo si gjithë Europa

Data 14 prill shënon ditën e Festivalit Europian të çiklizmit. Të rinj shqiptarë dhe të huaj morën pjesë në këtë nismë, të ndërrmarrë nga Ambasada Hollandeze. Kjo me synim për t’i dhënë sheshit të Tiranës një pamje të njëjtë me atë të vendeve Europiane. 

Pedalo më shumë në mënyrë që jeta të shtohet!

This slideshow requires JavaScript.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s