Studimi i mbarë fillon tek “E përshtatshme”

“E përshtatshmja” është ambienti ku studentët preferojnë të kalojnë kohën e pushimit. E7E është bar(natën)-kafe-librari në të cilën përvecse mund të pish kafen, ke mundësi për të studiuar apo për të lexuar libra.

E vecanta tek kjo kafe-librari është se nuk ke kohë të limituar. Ndaj, qëndrimi prej 2-3 orësh tek E7E konsiderohet normale. Libraria “E përshtatshmes” ka një shumësi librash të rrymave të ndryshme.

Tek kafe-librari “E përshtatshme” mund të kryeni disa aktivitete si p.sh. leximin e librave, bashkëbisedimet, të ngrenin (pasi E7E përfshin dhe restorant), të punosh mbi projekte shkolle apo pune.  Ambienti i E7E ka një stil që të të përcjellë miqësi dhe ngrohtësi.

This slideshow requires JavaScript.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s