Me aftësi të kufizuara, pushohet nga puna dhe shpërblehet me 17 paga

Klodi punonte si sportelist i parkut dhe i kaldajave në konviktet e  mjekësisë dhe të  inxhinierisë përgjatë 6 viteve.

E pushuan nga puna me motivin se nuk punon dot si roje,  turn të tretë. Hedh cështjen në gjykatë dhe shpërblehet me 17  paga për dëmin e shkaktuar.

Ai kaloi një temperaturë të lartë në moshën 1 vjecare dhe si pasojë ka  vështirësi në të folur dhe në fizikun e tij.

Për t’u detajuar, shikoni videon multimediale.

Pjesa e dytë e videos..

xhirimet me klodin
Gjatë intervistës me Klodin.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s